Like fire and rain
You can drive me insane
But I can't stay mad at you for anything
We're Venus and Mars
We're like different stars
But you're the harmony to every song I sing
And I wouldn't change a thing


Stylish

Så häromdagen gick min datormus sönder. Eller...inte sönder, direkt. Man kunde fortfarande använda den, men det gick inte att trycka på något program eller använda datorn överhuvudtaget. Så praktiskt taget så var datorn sönder i 2 dagar. Vi löste dock problemet väldigt snabbt genom att köpa en vanlig datormus och VIPS! Datorn funkade igen. :) Ville bara dela med mig av denna fantastiska berättelse och bjuda på en fin bild.



JAG GILLAR VERKLIGEN BLÅA SAKER.

Forever 21

Jag har alltid älskat tröjor med härliga tryck och citat. Just nu kollar jag runt på Forever 21s hemsida och har hittat ett gäng tröjor jag gärna skulle klicka hem! Och alla är under 150 kr.






Ny jacka

Eftersom jag glömde min jacka(som jag hade köpt för andra gången) i Pittenweem och Malin & Daniel är borta i 2 veckor så behöver jag verkligen en ny så begav jag mig ner till H&M för att hitta något som funkar. Men inom 3 minuter hittade jag den här svarta jackan. Och idag, ladies and gentlemen, köpte jag min första hårinpackning. :D Inspiration från Lottie, antar jag. x) Näe, men efter jag kom hem från Skottland har mitt hår varit en rishög - så det behövdes verkligen. Ska gå och fixa lite mat nu med Mikael, see ya!


Wedding



RSS 2.0