Skeppsgården

Det är där jag kommer befinna mig under de 6 kommande dagarna. :)

Alla ledare åker imorgon(söndag) och konfirmanderna anleder på måndag. Exciting stuff. Förhoppningsvis blir det en lyckad vecka! Vi får iallafall hålla tummarna. Det har gått ett år sen jag var på Skeppsgården, det ska bli riktigt kul att se allt igen. Och jag längtar att få ta årets premiärdopp! Har inte blivit av än...

Viktig notering till alla som känner mig bra nog för att ha mitt nummer;
Täckningen på Skeppsgården suger(Fråga Ottilia, hon vet! haha) så om någon messar mig - förvänta er inget svar. Det kan ta upp till 2 timmar innan sms:et skickas och det känns lite, eh, jobbigt. ;) Så om ni vill mig något...ehum...hur sjutton gör ni då?! Okeej, vi gör så här. Skriv på Facebook eller här på bloggen så tar jag det när jag kommer hem. Okay? Låter bra, tycker jag. :)

Hoppas alla har det jättebra under dom närmsta dagarna! Sola och bada, så blir ni glada :)

Massormassormassor med kramar,
Madde.


Jag på läger förra året.

Det är rätt mycket, va?


Just nu har jag 8877 bilder i mitt iPhoto library.

Nice.

Packar

Hello. Just nu sitter jag i mitt rum och packar inför konfa-lägret på Skeppsgården. Jag är ungefär halvvägs igenom, men det kommer nog bli klart i tid. :) Hela mitt liv(kläder) är dock utspritt över hela sovrumsgolvet...men jag menar, you gotta do what you gotta do för att hitta det sötaste linnet.

Lyssnar på Jonas Brothers(tänkte skriva JB som jag alltid gör, men var rädd för att folk skulle tro att jag lyssnar på Justin Bieber. Det gör jag inte.) och njuter i fulla drag. Jag har inte lyssnat på deras musik på ett bra tag nu och det känns härligt att lyssna igenom alla låtar igen. Tror jag faller in i ännu en liten Jonas-fas. ;) Hur länge har jag varit ett fan nu? Hm...December 2006 - Juli 2010. Snart fyra år. Wow. Time flies.

Ska fortsätta packa nu, men vi hörs lite senare kanske! Massor med kramar.




Så här ser mitt rum ut 20% av tiden




Jag älskar verkligen att se det städat.

Summer of 2006 <3

Ibland kommer jag på mig själv med att sakna vissa tidsperioder hemskt mycket. Till exempel: 90-talet. Visst, jag hann bara uppleva 6 år av det, men ändå. Vad hade 90-talet INTE? Pojkband, konstiga kläder, magtröjor, Disneydags, A-Teens. Det var inget snack om iPhone eller Twitter eller allt som är på våra "must-have" listor idag.

Tidsperioden jag saknar just nu är 2006's sommar. Det var tider det! Jag hade inte börjat högstadiet än, det var inget snack om betyg, jag planerade mitt bröllop med pojkbandet Dream Streets sötaste medlem och poplåtar gick om och om igen i mina mp3 hörlurar.

Det var sommaren fylld av Hilary Duff, noveller, Jesse McCartney, The OC & Boys Like Girls. Sommaren i min egna lilla bubbla. På både gott och ont. Jag skrev mycket den sommaren. Antagligen för att jag hade mycket tankar i huvudet. Dom tankarna blev till slut noveller och texter och till slut...låtar. Början på något helt nytt. Början på idag, egentligen. Hjälp vad jag önskar att jag kunde, endast för ett ögonblick, besöka den 13-åriga versionen av mig som låg ute i gräset och inte hade en aning om allt underbart som väntade henne.


Oh, how true!


Ibland...

...vill jag ha en ny mobil bara för att jag är trött på den jag har nu.
Låter jag bortskämd? Äsch, jag är ganska låg i drift. Jag menar, jag ber ju inte om en iPhone.

För dom är ju bara sååååå 2009! ;D


Jag börjar bli trött på min mobil. Därav den irriterade minen.

Bor det människor på Öland??

Pratade med Dennis på msn förut och han gav mig en länk till ett forum där dom pratade och disskuterade om det finns människor på Öland. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. KOM IGEN! Tror ni att Öland är typ en fågelö? Eller en övergiven ö med en butik dit turisterna flyr varje år när dom har fått nog av huvudstaden? Think again. Jag undrar verkligen vad detta beror på...har folk bara för lite info om resten av landet eller tänker dom inte?

Frågorna i forumet flög omkring. Lever dom som vi gör?, Finns det kulturliv på Öland?, Finns det liv överhuvudtaget?. Sorgligt. Varför skulle vi inte leva som ni gör? Varför skulle det inte finnas kulturliv på Öland? VARFÖR SKULLE DET INTE FINNAS LIV?? Ni tror inte att Sveriges riksdag skulle göra något åt Öland om det var obebott? Jag menar, tror ni verkligen dom skulle låta en ö vara...en ö där man kan bygga en kommun? Och Ölandsbron? Ni tror inte att den byggdes av en anledning?

Äsch, jag har bestämt mig. Jag tänker gapskratta åt det.

https://www.flashback.org/t1210356p3


TAKE MY PICTURE

Jag hade tråkigt förut, så jag gick ut en stund och fotade. Resultatet ser ni här;










Nytt från stan

Heej allihopa!
Idag efter konfta-passet åkte jag in till stan & fixade lite saker som behövdes fixas. :) Jag köpte ett nytt linne från New Yorker, två par leggings från H&M, Seventeen, en Meg Cabot Bok (:D) och en ny stämmare till gitarren. Jag var inne i stan till klockan 6 och sedan åkte jag hem och åt pizza. Nu ligger jag i sängen och slappar. Ska se ett par avsnitt av Gilmore Girls, packapackapacka och sen ska jag SOVA. Ahhhh, underbart!




Kalorikväll

INGREDIENSERNA;




ONSDAG

HEEEEEEEEJ.
Idag var det en heldag på konfirmationen, 10-16, men det var fullspäckat och roligt med sång, bild, lekar, pasta och minibad i form av Mosevandring nere vid Dämmet. När jobbdagen var slut gick jag och Simon och köpte glass och läsk och gick ner till hamnen. :) Det är så himla fint väder nu! Loving it! När glassen var uppäten gick vi hem till mig och bara mös. :)

Imorgon är det uppe i Torslunda och när det är slut tror jag att jag åker in till stan för att köpa ett par grejer inför lägret på söndag.

Tänker mycket på Lottie som just nu är ute och seglar. Saknar dig! Längtar tills du kommer hem. :)



Like a shelter in a storm, I'll keep you warm, know that you always can count on me
When everything fails, I'll be the wind in your sails, know that you always can count on me



Whenever you remember times gone by, remember how we held our heads so high
When all this world was there for us, And we believed that we could touch the sky





Konfirmandledare

Heej allihopa!
Hoppas allt är bra med er. Jag har inte bloggat på ett bra tag nu, men förhoppningsvis blir det nu. :)
Jag har sommarjobb om någon inte visste det? Jag är konfirmandledare och efter andra "arbetsdagen" så måste jag säga att det är riktigt roligt. Visst, även det har ju sina ups and downs, men det känns konstigt att kalla det jobb, för jag har verkligen jätteroligt. Just nu är vi i Kapellet och jobbar med biblen och lite olika övningar, mycket för att släppa loss och lära känna varandra. På söndag åker vi iväg på läger till Skeppsgården och jag tror det kommer bli lyckat. ;)

Tänkte att jag skulle rota fram lite av mina konfirmandbilder från förra året. ENJOY!


Min grupp, Matteus-gruppen, på vandring i skogen med Elias i täten


Jag, Lottie, Madde & Elias har en musikhörna första dagen på lägret


Älskar den här bilden på Simon! :D


Lektion ute i gräset


Gruppbild! Jag, Elias, Lottie, Simon & Kevin :D




HAHA!

YOU'VE GOT COMPANY!


Sex And The City 2

Hello everyone!
Har varit på bio-dejt med Malin, det blev kina-buffé och sedan SATC2. Jag hade inte jättehöga förväntningar på den, men det var faktiskt riktigt kul! Hela bio-publiken(som bestod av endast tjejer) skrattade 70% av tiden och skådespelarna gjorde ett bra jobb, det måste jag säga. Blev lite sugen på att kolla in TV-serien lite mer...men vi får vi om tiden räcker till! :) Här kommer iallafall lite bilder från kvällen.




200...tänk vad mycket jag kunde hunnit på den tiden!!

Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Det här är det 200:e inlägget. I know. Crazy.
Idag har det varit en väldigt slapp dag. Jag och Malin latade oss i våra pyjamasar tills 1 eller 2 innan vi skärpte oss och gick ner till Köpstaden. ;)
Jag köpte en tröja och underkläder + lite smågrejer på en ny affär, Euro Shop. Någon som har varit inne där? Jag köpte en ansiktsmask för 10 kr, badbomber för 12 och det fanns andra väldigt billiga grejer. Vet dock inte hur kvalitén är, men det är ett tips att gå in dit om ni vill spara på pengarna! Köp isåfall engångsgrejer som jag gjorde, så slipper ni ångra er om något går sönder.
Var även på ett förberedningsmöte, eftersom konfirmandtiden börjar imorgon. Exciting! Det är mitt första år som konfa-assistent så jag hoppas jag gör en bra jobb. Vi får väl se mot slutet. ;D

Ska fortsätta min msn-dejt nu med Lottie, see ya later!


Never-before-seen bild av mig under utsparken. Önskar verkligen inte att min hand
hade flugit upp där. Oh well...

Vilken förolämpning mot bilen.


Man måste prioritera

Hello guys.
Jag har inte varit inne på bloggen på några dagar nu, eftersom min syster är hemma! :) I'm loving every minute och försöker spendera så mycket tid jag bara kan med henne, så därför är det inte bland mina prioriteringar att blogga just nu. Så ni får tyvärr vara lite tålmodiga, så får vi se om några dagar hur det blir. Ni som känner mig kan ju följa mig på Facebook där jag hänger varje dag och laddar upp bilder. :) Där får ni iallafall en liten dos av Madde!

Massor med kramar,
Madde.



Partners in crime. :)
Dennis, jag, Lottie & Simon

On my way into town

Ska hämta upp Malin inne i stan om några minuter. Hoppas alla har en bra torsdagskväll! Bilder från dagen kommer senare.

 


Lottie har koll

Madde. ;) Simon <3 säger: (23.14.16)
Well, that's good. :P Vart ska ni i år?

Lottie - säger: (23.15.00)
Haha, ingen aning. Polen, Holland, Danmark, Tyskland, Estland, Lettland, Litauen. Något av dom :D

Haha, klockrent!

Jag fick ett mejl om att det hade kommit ut en internet-tidning med bilder och tillbaka blickar från Världens Fest, som jag var på i Växjö för ca 2 veckor sedan. Och vad hittar jag där? Jo, en bild på mig! Och inte bara en bild på mig, utan en bild på mig när jag tar kort. x) Jag var resans paparazzi och tog 918 bilder på 3 dagar.



KÄNDISEN MADDE

Så gulligt att jag smäller av!

Det här är ett videoklipp av en liten kattunge som skrämmer halvt ihjäl sig när den ser sin spegelbild. :) Saknar Smulans kattunge-tid...kanske borde testa anti-wrinkle cream?? Funkar det när man vill att sin katt ska bli en bebis igen? :D


Bildbomb ;)

Jag tänker vara generös och ladda upp hela 4 bilder från dom senaste dagarna. :) I know. Helt galet. Hope you enjoy it!

FOTBOLLEN. VI FÖRLORADE MED VÄRDIGHET IALLAFALL. :) (FOTO AV OTTILIA)

"WHERE I'M SUPPOST TO BE" (FOTO AV OTTILIA)

EN TALLRIK NYTTIGHETER, TACK! (FOTO AV OTTILA)

MIN NALLE CHARMADE 20% AV KLASSEN. ALLTSÅ - TJEJERNA. ;) (FOTO AV OTTILIA)

 

Om ni är blinda eller bara inte märkte det - så är alla foton tagna av Ottilia(www.ottawia.blogspot.se). Moi var nämligen för lat för att ta egna. Detta ångrar jag djupt.


I'M ALIVE!



Jag lever! Jag är inte död! Jag har inte bara bloggat på länge! Yeaaaaaaaaahhhhh!

Okeej, nu räcker det. ;) Jag har haft väldigt fullt upp dom senaste dagarna, det har varit Juniyra, Melodifestival, Klassens Dag, m.m och jag har stannat i skolan tills 20:00 två dagar i rad. Så att blogga har inte riktigt varit på min "att-göra" lista. Om ni förstår. :) Hursomhelst, jag kan ge er en snabb uppdatering.

JUNIYRA; Jag, Lottie, Dennis & Simon körde två låtar, Don't Stop Me Now & Jailhouse Rock. När vi körde för skolan var publiken väääääldigt seg. Gillar verkligen Skansen - men dess elever; inte alltid den bästa publiken. När vi uppträdde för föräldrarna var det en helt annan femma. Dom klappade, applåderade, bjöd på sig själva när dom blev uppdragna på scenen för att doppa huvudet i en bunke med mjöl för att hitta en sockerbit. En här publik helt enkelt. ;)

MELODIFESTIVALEN; Jag uppträdde med två låtar - Where I'm Suppost To Be(Jag-sång, Lottie-gitarr, Moa-bas och Simon-trummor) och Crying Out My Heart(For You)(Jag-gitarr+sång, Vendela, piano+sång, Lottie-bas och Simon-trummor). Vet inte vilken plats vi kom på, eftersom dom bara räknade upp dom två grupperna med flest röster. Det slutade med att Dennis, Chrille och Simon kom på 2:a plats, så jag är en mycket stolt flickvän. :) Tyckte dom förtjänade att vinna, med tanke på att vinnarlåten inte ens hade akord. MEN! Det är en annan historia. :)

KLASSENS DAG; Väldigt lyckat! Vi tog det lugnt och beställde pizza från Mörbylångas enda pizzera, såg på film(Kick Ass - good choice!), åt popcorn och godis, hade tipsrunda om klassen och till slut spelade vi tjejer en låt som vi skrev på musiken, "Tjejerna I 9c". :) Johan, vår gamla lärare i 7:an, kom förbi och det var så kul att se honom igen! Han är fortfarande jättehärlig och snäll! Han skulle försöka komma förbi imorgon och kolla in revyn, som är vid 12-tiden(LYCKA TILL OTTILIA! <3).

Idag åkte jag och Simon in till stan och fixade lite grejer inför skolavslutningen. Jag köpte papper till en skylt, klistermärken, permanent-pennor, ballonger, ett linne på New Yorker och nya hörlurar(mina har varit trasiga i flera veckor nu!). Bara en dag kvar!! I can't wait. :)

VIHÖRSSENARE.

Lyssnar just nu på;
The Way I Loved You - Selena Gomez
- Jag älskar att lyssna på break-up songs. Även om jag inte går igenom ett break-up.
Ehh. Jaa. Jag är alltid logisk, som du ser.


I'll send my love to you straight from the heart - baby, I miss you

Hello.
Sitter i sängen med datorn i knät. Ska snart gå och lägga mig, men jag tänkte göra ett snabbinlägg. Jag har gjort lite labbrapport, packat inför imorgon och sett en kvart på en film som heter Nothing But The Truth. Någon som har sett den? Jag såg bara en bit, men den var riktigt bra. Den handlade om en kvinna som var journalist och vägrade uppge sin källa, och blev därför fängslad och till sist dömd till 2 års fängelse. När man får se vem hennes källa var förstår man varför hon valde att förbli tyst angående källan.

Imorgon är det Juniyra och jag är nervös. Det är väldigt mycket som måste gå rätt till imorgon. Jag, Lottie, Dennis & Simon ska uppträda med Don't Stop Me Now - Queen och sedan Jailhouse Rock - Elvis Presley som slutnummer. Jag måste även repa min låt Where I'm Suppost To Be och min & Vendelas låt Crying Out My Heart(For You) till niornas Melodifestival på tisdag. Puh! I have to be on top of my game tomorrow.

Ska försöka sova nu. Tänker på Simon & Malin. Saknar er! Hejdå.

Lyssnar just nu på;
I Miss You - Dream Street

KISS!

Ringde precis Simon och han står i kön till merchandise-hörnan där man köper grejen innan konserten! Insläppet börjar om ganska exakt 1 timme och konserten börjar nog runt halv åtta-tiden.

STOR KRAM TILL SIMON & HOPPAS DU FÅR DET JÄTTEKUL!!


Nostalgi

Just nu städar jag Malins rum(mitt gamla) & det är verkligen superkul! Jag hittar massor med roliga grejer(från mina grejer, inte dina, Malin. Du kan pusta ut! hihi) som jag inte har sett på evigheter! Det är allt från gamla busskort till kärleksbrev till gosedjur. Ett tips: Om du inte vet vad du ska göra - gå igenom dina gamla grejer från barndomen. Superkul!

Hörs senare!



Filmkväll hos Chrille

Här kommer bilderna från filmkvällen hos Chrille igår. ENJOY!



SOLEN SKEN STARKT I BÖRJAN PÅ DAGEN



LOTTIE MED CHRILLES SKÖLDPADDA DONATELLO



VI BLEV KÄRA I HONOM DIREKT :)



SIMON MED DONATELLO



DOM HÄR BÖCKERNA ÄR SÅ ROLIGA :)



"...OCH BARA HOLLYWOORDS BÄSTA PLASTISKKIRURG KAN ÅTERGE DIG DITT LEENDE."



CHRILLES FLODHÄST KUDDE SOM HAN GJORDE I SLÖJDEN. :D



NY PROFILBILD, SIMON? :)



VI KÖPTE GODIS...



...OCH HYRDE FILM!
FILME HETTE "I SELL THE DEAD" OCH VAR EN PARODI-SKRÄCKFILM.
DEN VAR JU KUL OCH NÄSTAN BÄTTRE ÄN EN VANLIG SKRÄCKFILM, MEN
DEN HANDLADE OM TVÅ KILLAR SOM VAR GRAVPLUNDRARE - SÅ DEN VAR
ÄNDÅ RÄTT KONSTIG ATT SE.



DET BLEV TILL OCH MED LITE FOTBOLL FÖR KILLARNAS DEL.



VI TOG EN PROMENAD I FÄRJESTADEN, HIMLEN BÖRJADE MÖRKNA



SIMON & JIM PÅ LEKPLATSEN



CHRILLE & LOTTIE



JAG OCH MIN SKUGGA



LOTTIE, SIMON & JIM



JIM



JIM, KEVIN & CHRILLE
GULLIGT. X)



SIMON ÄR UPPE I DET BLÅ :)


Det får nog räcka för den här gången. Det tar sån lång tid att ladda upp bilder. Vi hörs!

Flashback.

Heej allihopa.
Jag ligger fortfarande i min säng och slöar. Men strunt samma. Det är ju ändå helg & snart sommarlov. :)
Idag ska jag städa iordning Malins rum(mitt gamla) så det är klart tills hon kommer hem. Exciting! Jag har saknat henne så himla mycket. Det lär ju ta ett bra tag, så jag räknar bara att få det + mina labbrapporter klara idag.

Medans vi andra stannar hemma här på Öland, är min älskling på väg till Kiss-konsert! :) Jag är så glad för honom, han har sett fram emot det här jättelänge nu. Så en stor kram och ett lycka till till honom!

Allt konsert-prat som har hållt på, får mig att tänka på mina två Jonas Brothers konserter. Jag känner mig verkligen lyckligt lottad som har fått chansen att se dom TVÅ gånger, när det finns människor som inte har fått se dom någon gång. VAR TACKSAM ÖVER MÖJLIGHETERNA DU FÅR I LIVET.

Oh well, nu borde jag kanske sätta fart. ;) See ya later!



MALIN, JAG & ALICE I LONDON FÖRRA ÅRET FÖR ATT SE JONAS BROTHERS



IT WAS AMAZING.


Idag är jag färgglad!




ELLER...GANSKA IALLAFALL :)

Ment to be?

Dom som känner mig vet att jag är ganska svag för astrologi. Jag gillar att läsa personlighetsförklaringar och se olika matchningar mellan olika stjärntecken för att se vem som passar med vem. Jag läser däremot inte vardagshoroskop, för det stämmer aldrig för mig. Men personlighetsbeskrivningar för mitt stjärntecken har faktiskt hjälpt mig att inse saker om mig själv som jag inte hade en aning om! Jag tycker det är riktigt spännande och dessutom stämmer Kräftans personlighetsbeskrivning in väldigt bra på mig.

"Borta bra, men hemma bäst. Det stämmer in på dig. Du vistas för det mesta i ditt omsorgsfullt ombonande hem. För dig är ditt hem och din kärlek det allra viktigaste. Familjen är ditt hjärta. Du är en sann vänn. En vän som bryr sig om vad personerna i din närhet önskar sig och behöver. Du fårstår andra människors förhållande väl. Oftast bättre än dig själv. Du kan vara mycket ologisk i ditt handlande, snabbt ändra sinnesstämmning och dra dig undan. Du behöver umgås med dig själv för att försöka förstå dig själv."

Jag tog mig friheten att kolla upp hur jag och mina "nära & kära" passar ihop! Enjoy. :)

JAG OCH LOTTIE



- "Stimulerande och framåtskridande vänner."
- "Vänner med gemensamma drag och likartad livssyn."
- "Det bästa med relationen är deras starka lagarbete när de bestämmer sig för något."

JAG & SIMON



- "Par som hjälper varandra framåt."
- "Omtänksamt förhållande."
- "Här finns ingen kärlek av lättvikt: för dessa parter passar inte en flirt, de båda har stor beundran för varandra."

JAG & OTTILIA



- "Olika, men framåtskridande"
- "Vänner med olika framtidsmål."
-
"Tillsammans delar de en stödjande, positiv och hälsosam vibe."

JAG & MALIN



- "Gemensam strävan för stabilitet och balans i hemmet."
- "Dessa två kan harmoniskt blanda sina energier."
- "När en Kräfta och en Våg träffas tillför de varandra saker och ting som de själva saknar."

EGNA TANKAR? KOMMENTERA GÄRNA :)

Awesome!


God morgon, fridykning och Jimmy Jansson

Heej allihopa.
Hoppas alla har sovit gott. Jag har redana vaknat ett par gånger, men tvingat mig själv att somna om - det är ju helg! Måste ta vara på tiden jag har.
Idag ska jag hem till Chrille vid 3 för filmkväll eller liknande. Det ska bli kul, jag har inte varit på det på ungefär 2-3 veckor, så det är verkligen på tiden! Det blir förmodligen massor med skratt & flumm! Tar med mig kameran, har en stark känsla av att jag kommer hem med ganska roliga bilder. ;)

Jag tänkte visa er det här för länge sen, men jag glömde helt bort det. Jag hittade det på en annan storbloggares blogg och det är ett klipp på Guillaume Nery, som världsmästare i fridykning, som dyker ner i ett av världens djupaste vattenhål, på ett enda andetag. Många andra dykare fanns på plats för att filma händelsen, och här har ni resultatet;



Jag vet att ni förmodligen är trötta på mitt tjat om sommarlov, men det får ni stå ut med - för här kommer lite mer. ;) Jag var inne på YouTube(suprise, suprise!) och hittade gamla Jimmy Jansson låtar! Ahhh! Sommarminnen. Min storasyster köpte hans album och det blev perfekt bakgrundsmusik till bakning, städning och allmänt mys.


Jag har aldrig känt så här,
som om jag lever i en annan värld.
Jag försöker slappna av,
men det är alldeles för svårt när hon är här.
Hon lovar mig att alltid stanna kvar.
Ja, hon lovar mig att jag är allt hon har.

Sången om flickan,
flickan bredvid mig som viskar hallå.
Hon stormar av lycka,
lycka omkring sig
för att jag ska förstå.
Att hon är flickan från det blå.
Ja, hon är flickan från det blå.

Ha det bra, hörni!

Home

Hello everyone. :)
Jag är hemma från studentfesten hemma hos Simon, det var hans ena storebror som slutade. Riktigt kul! :) Får mig att längta ännu mer till min avslutning som är på fredag. En vecka kvar! Det gäller bara att hålla ut.

Nu sitter jag och funderar på vad jag borde hitta på...ska kanske gå iväg till Konsum en snabbis och köpa lite gott. Frestande. Jag tror jag gör det. :D

Hörs senare!


My favorite part of the day.

När det är dags att sova, såklart!!

Näe, skämt åsido. Har fixat lite grejer inför imorgon och nu ska jag krypa ner i sängen i mina gosiga pyjamasbyxor och bara mysa. Jag har Gilmore Girls DVDn framme, lite bullar och dricka. The perfect combo, typ. Imorgon blir det några lektioner, träning inför skolavslutningen & sedan studentfest hemma hos Simon eftersom hans bror går ut gymnasiet. :) På lördag blir det nog att hitta på något med klassen eller liknande. Filmkväll, typ. På söndag ska jag göra iordning Malins rum(mitt gamla), så det är klart tills hon kommer hem. Det är mycket skräp där inne, så önska mig lycka till!

Uppdaterar inte imorgon, om något på kvällen. But don't wait up. ;) Godnatt, allihopa!

 


A Very Potter Musical

Detta klipp är ett måste för att HARRY POTTER fans! Det är ett klipp ur musikalen "A Very Potter Musical" som är gjord av fans till böckerna och filmerna. Den är extremt välgjord och väldigt rolig! Om den kom till West End eller Broadway skulle jag nästan göra vad som helst för att se den!



UPPDATERING; Jag upptäckte att hela musikalen finns att se på YouTube i olika klipp! Skriv in http://www.youtube.com/user/StarKidPotter och klicka på "mappen" där det står "A Very Potter Musical". Jag får sätta mig ner på en sommarlovsdag och kolla igenom hela bunten. :)

Precis hur jag känner!

"Music is so important. It gives people a way to say how they feel. Because sometimes we're just so confused, we have no idea what we're thinking, unless somebody says it perfectly for us. And when that moment happens, it becomes your favorite song."

- Taylor Swift


En blogg-tjejs pojkvän har talat

"Jag fattar inte. Kan du inte blogga om det? Då kanske jag fattar."
- Simon

SIMON I MIN MÖSSA ;)


Det är inte bara människor som sover med munnen öppen.



The key to my heart? Just be nice.

ARMBANDET JAG HITTADE PÅ "UR & PENN". IGNORERA MIN SNORGRÖNA TRÖJA, TACK.

 

Ledsen att jag har varit trist dom senaste dagarna. x) I've only got myself to blame. Jag var iallafall inne i stan med Simon igår. Vi åt på McDonalds(always a pleasure;), framkallade lite foton, gick runt och kollade i olika butiker, köpte grejer till Kiss konserten. Jag hittade ett fint linne till Juniyran. :) Haha, Simon fick agera smakråd och jag tyckte att han skötte sig väldigt bra! Två tummar upp.

Hittade även ett fint armband(se bild) som jag tror jag ska ha till klänningen som jag ska ha på en studentfest imorgon. Eh. Det där blev lite komplicerat. Men jag tror ni fattar!

Nu ska jag plugga & sedan gå ut för att ta lite frisk luft. Dagen är fortfarande ung!

 

...kan man säga så?


Jag förstår kattens frustration :)


*gäsp*

Heej.
Idag - träning inför Juniyran hela dagen.
Imorgon - orgientering hela dagen.

Jag är trött. Orkar inte skriva. Kram!

Burn!

"You're dating my ex? I ate a sandwich earlier, you want those leftovers too?"

Hahahaa.

Good one.

Myslåt



I could feel her breath as she's sleeping next to me
Sharing pillows and cold feet
She can feel my heart; fell asleep to its beat
Under blankets and warm sheets
If only I could be in that bed again
If only it were me instead of him

Does he watch your favorite movies?
Does he hold you when you cry?
Does he let you tell him all your favorite parts?
When you've seen it a million times
Does he sing to all your music?
While you dance to purple rain
Does he do all these things?
Like I used to?

Will he love you like I loved you?
Will he tell you everyday?
Will he make you feel like your invincible
With every word he'll say
Can you promise me that this was right?
Don't throw it all away
Can you do all these things?
Will you do all these things?
Like we used to




Lycklig!

Heej allihopa!
Känner mig jätteglad just nu. :) Jag hade 3 olika prov idag och jag tror aldrig jag har varit mer nervös. Mest nervös var jag iallafall för matten, men det fixade jag. Jag fick G. :D Simon klarade det också, vilket är hälften av min lycka! Det känns som om en stor tyngd har lyfts från mina axlar och jag kan äntligen andas. Leva. Bara vara utan att ständigt vara orolig och tänka på det. Och nu är det fixat. :) Nu kan jag koncentrera mig på musiken och lite småläxor och sedan är jag FRI! :D

Imorgon blir det träning hela dagen inför Juniyran, gillar det skarpt! Det är alltid mysigt när teatern, dansen och musiken samlas för alla känner alla. :) Efter skolan åker jag och Simon(och kanske Lottie) in till stan och shoppar. :) Jag behöver nya linnen och kanske ett par shorts. Och HÖRLURAR! Mina har varit trasiga i drygt 3 veckor och funkar bara på en öronsnäcka. Jag får gå in på Clas Ohlsson och kika på ett par. Lottie behövde också nya linnen, m.m. Förhoppningsvis svänger vädret, nu är det bara trist och mulet. Simon skulle fixa lite grejer till Kiss konserten nästa vecka. Finns nog inte ord som beskriver hur excited han är. :) Ha så roligt, älskling!

Nu ska jag spela lite gitarr och seda gå och lägga mig. Goodnight darlings!


Sommarlov...

I'M OUT!

Tänker stänga av datorn nu.
Har laddat upp mer bilder från Världens Fest på Facebook nu(kolla in dom;) och pluggat massor med matte. Jag är väldigt nervös inför provet, eftersom det hänger på mitt betyg. Tänker vara uppe ett bra tag till för att se till så att jag verkligen kan allt, vilket jag behöver kunna. Oh, well. Positiv syn! Snart är det sommarlov. :)

Såg att det skulle bli grått och tråkigt imorgon, slänger nog på mig jeans, converse och klass t-shirten. Klasströjorna har kommit till bra användning nu mot slutet när man inte riktigt orkar bry sig om kläder och bara vill ha något att slänga på sig.

Hoppas alla sover gott!
Jag ska göra mitt bästa, med min jobbiga nacke. Goodnight, darlings!



LOVE THIS!!

Remember when we scratched our names into the sand, and you told me you loved me

En av mina favoritlåtar med McFly. Ett måste att lyssna på!!


Ett svårt fall av nackspärr :)

Hello!
Jag var inte i skolan idag(nej, skolkade inte). Jag vaknade upp och märkte att jag knappt kunde röra huvudet. Då fick jag liksom en ganska stark känsla; "Okej, du kanske ska stanna hemma?". x) Så jag gjorde det.
Har inte fått jättemycket gjort idag. Jag sov, pluggade, gick bort en stund till Konsum. Pluggade igen. Spelade gitarr. Nu ska jag fortsätta plugga, har 3 prov som jag måste göra imorgon eftersom jag missade tidigare chanser. Förhoppningsvis, om jag har tur, så är denna veckan den sista jag behöver göra någon läxa. ;) SÅ UNDERBART! Jag räknar dagarna tills vi går ut nästa fredag. Jag är väl förtjänt att ett lång sommarlov!

Nu måste jag iaf gå, vi hörs imorgon!

OBS! Jag ångrade mig och bestämde mig för att ladda upp alla bilder från Världens Fest på min Facebook. Så om ni vill kolla -- kika på FB.

Kramis!
Madde.


Dag 1; fredag

BUSSEN SOM SKULLE TA OSS TILL VÄXJÖ



THE SURVIVAL KIT :)



HIS AND HERS. :) SIMONS TIDNING TILL VÄNSTER & MIN TIDNING TILL HÖGER



MARIA, SARA, JAG & SIMON



MARIA, SARA & JAG



JAG



SIMON OCH SARA PÅ KRYCKOR X)



MARIA :)



HIMLEN ÄR OSKYLDIGT BLÅ



TORSTEN



DOMKYRKAN I VÄXJÖ



INCHECKNINGEN



SIMON, JAG, MARIA & SARA :)



THAIMAT TILL LUNCH :)



GRATIS VATTENFLASKOR. TACK!



...OCH ÄVEN GRATIS TATUERINGAR.



STEG 1.



STEG TVÅ.



STEG TRE.



STEG 4. RESULTATET!



JAG & SARA



HAMNEN



PRETTY :)



SIMON & JAG



SIMON, JAG & SARA



SIMON, SARA & TORSTEN



MIN MIDDAG :)



JAG & SIMON



DISCOT - JAG & SARA



DISCOT - SARA & MARIA



DISCOT - SIMON & JAG

Måste gå nu, hörs senare!
Madde.



I'M HOME!

Heej allihopa!
Nu är jag äntligen hemma från Världens Fest! Det var verkligen en upplevelse och jag är helt slut. Önskar nästan att jag hade kommit hem igår, för då hade jag haft en natt att sova ut innan skolan, men då blev det inte. Har NO prov imorgon och matte prov på tisdag och nationella spanska någon gång denna veckan, så det är bara att sätta igång att plugga.

Det finns väldigt mycket att berätta och jag har verkligen inte tiden att sätta mig ner att göra det, så jag tror att jag låter bilderna tala för sig själv plus små bildtexter här och var. ;)

Nu ska jag gå och fixa lite mat, ladda upp bilder & sedan plugga.

Kramar!
Madde

Lyssnar just nu på;
You Raise Me Up - Westlife
- Minnen från helgen

Nästan hejdå!




Ännu en upplevelse tillsammans! I can't wait.

Som ni vet åker jag iväg till Växjö över helgen
i samband med Världens Fest, ett evengemang som Svenska Kyrkan anordnar. Jag åker imorgon vid 9 och kommer hem någon runt runt 5-6 på söndag eftermiddag. Alltså kommer det inte finnas tid att blogga. Så under tiden jag är borta tycker jag att ni ska passa på att besöka andra bloggar. ;)

http://www.theswedeturnedparsnip.blogg.se (Min syster Malins blogg där hon skriver om det spännande livet på Irland plus tankar om smått och gott;)

http://www.ottawia.blogspot.se (Min kompis Ottilias blogg där hon ger uppdateringar om skolan, livet och vänner)

http://www.giovannafalcone.com (Sångaren Tom Fletcher(McFly)s flickvän som driver en underbar blogg där hon skriver om händelser ur sin positvia syn)

http://www.tomcfly.tumblr.com (Sångaren i Mcfly's blogg, quite entertaining!)

http://www.fokis.se (Kändisbloggare som har en unik stil, väldigt annorlunda till skillnad mot dom flesta modebloggarna)

Men när jag kommer tillbaka förväntar jag ju mig mina läsare tillbaka. ;) Nu ska jag försöka sova, ha det bra hörni! Kramar!

Thursday

Hello everybody!

Hur är allt med er? Bra? Härligt.
Skolan idag var helt okej, inga klagomål. Eller rättare sagt, om man inte räknar allt tjat på sommarlov. ;) Vi hade bild, SO(läxförhör - gick bra), SET, lunch(pitabröd med ryssröra - awesome!), musik(visade alla låtarna för Moa - dom blev mer än väl godkända!), KS(var dock inte där, var och tränade på en av låtarna med Dennis & Lottie). Sista timmen skulle vi egentligen haft idrott men det visade sig att det var väldigt många som behövde göra olika grejer(matte, no, bild, slöjd) för att hinna ikapp, så Arne lät oss slippa. Thank you Lord! Det var en väl behövd extra timme vi fick och jag hann med både matte och bild. :)

När jag kom hem tog jag det lugnt, åkte in till stan en snabbis och sedan gick jag bort till Kapellet för att hålla Simon sällskap. :) Vi var ute på gräsmattan ett tag och njöt av solen innan vi gick ner till Köpstaden. Simon ville titta i den nya t-shirt affären efter en ny Kiss-tröja, men det fanns ingen som var värd en hundralapp. ;)

Vid 19:00 började Tonår och istället för att bara slappa uppe i Kapellet, så gick vi ner till Gullvivans fotbollsplan för att spela brännboll! Hälften var helt ur kondition och den andra hälften ägde. Så resultatet blev ju sisådär. Men kul hade vi!

Kom hem runt 21:30 och bestämde mig för att sticka iväg till Konsum för att fixa några småsaker inför imorgon(Växjö!). Simon ringde upp och sa att han skulle iväg till Konsum(!) och fixa en grej och vi bestämde oss för att mötas utanför. Så vi handlade tillsammans. En fantastisk upplevelse. x)

Är helt slut i kroppen nu, men måste packa det sista inför imorgon. Sedan ska jag nog krypa ner i min varma säng och se "Just My Luck". x) Haha, älskar den verkligen! Jag kan inte vara uppe för länge, för trots att jag har ledigt imorgon, så måste jag ändå gå upp vid 7 för att hinna med bussen(det blev ändrat från tåg till buss i sista sekunden).

Här kommer iallafall ett gäng bilder! Ihopeyouenjoyit.
Madde.


MIN SÖTNOS

JAG HAR ALLTID VARIT DEN POSITIVA & SIMON HAR ALLTID VARIT DEN NEGATIVA.
(FATTAR NI? KOLLA IN BILDEN;)

PUSS!

JAG BEHÖVDE INTE ZOOMA JÄTTEMYCKET FÖR DEN HÄR BILDEN.
FÅGEN VAR NÄMLIGEN ALLT ANNAT ÄN SKYGG.

MEASURE YOUR LIFE IN LOVE






Lång inlägg på G

Bloggar strax. Måste bara fixa mat.

Tyckte att ni behövde veta det. :)

Best couples :)

Tom Fletcher & Giovanna Falcone



Varför?
Tom(McFly) och Giovanna har varit tillsammans i drygt 7 år och har känt varandra sedan dom var 13. Jag tycker dom är supersöta tillsammans och jag tycker det är så härligt att dom har hållt ihop så länge. Jag läser hennes blogg och hon är alltid positiv och lever verkligen livet med ett leende. Båda två verkar ha väldigt stora hjärtan!

Malin & Daniel



Varför?
För att Daniel tar väl hand om min Malin när jag inte är där. :) Jag älskar att se dom tillsammans, tycker dom är väldigt söta med små skämt och retsamma pikar. Han ställer alltid upp för henne, det är något jag kan säga med 100% säkerhet.
Första gången jag träffade Daniel möttes jag av en kram och ett "Hello, dear!". Mitt enda svar var ett leende och ett "Han är godkänd, Malin!"
Den 2 september blir första dagen av resten av deras liv. Och jag kan knappt vänta på att få bevittna det. :) Älskar er båda!

...och som en bonus....



Jag var bara tvungen. ;)





Packar

Har alltid älskat det.


Jag älskar min knastratt


London calling?



Idag hade vi besök av vår SO lärare Yvonnes dotter Karin som har bott i London i några år. Hon kom in på vår engelska lektion och berättade om livet i London, m.m. Det var riktigt intressant!

Hon hade rest dit när hon var 18 år och planerade att stanna ungefär 2-3 månader. Nu, efter 5 år, är hon fortfarande där. :) Hon hade tagit olika ströjobb, som t.ex. servitris, lärarassistent, bartender, anställd på vandrahem, m.m. Jobben gav henne inte jättemycket pengar, men det gav henne mycket efarenhet. Hon nämde också att bland dom 200 olika människorna hon jobbade med, var 10 stycken engelskmän. Resten var från olika delar av världen och det är samma sak med själva London. Det är många olika människor så om man går ut på gatan kan man höra minst 5 olika språk, berättade Karin.

Jag tycker att London är helt fantastiskt, det är en helt annan energi där än någon annanstans. Det skulle vara så kul att besöka det igen...förhoppningsvis blir det snart!

Jag har alltid haft min framtid lite riktad på att bo i USA och det skulle vara helt fantastiskt om den drömmen blev sann. Men samtidigt skulle det vara spännande att bo i London ett tag, bara för att uppleva något annat och lära mig språket ännu mer. Mitt mål är att kunna prata flytande engelska och det skulle ju vara jättebra träning. Man lär på ett helt annat sätt när man "tvingas" prata språket, när man inte har något annat val. Dessutom skulle jag vara närmare min syster Malin, som flyttar från Irland till Skottland under sommaren. Och det lockar definitivt! :)

We'll see what the future has in store in me...:)


En tur ner till Köpstaden? Ja, tack!

Heej allihopa!
Hur är det med er? Jag vaknade imorse och var superförvånad av det fina vädret. Jag hade förväntat mig regn och grå himmel, men istället blev det solsken. Hur mycket jag än älskar regn, måste jag ju erkänna att det var en god nyhet. :) Proven börjar avta nu och tempot börjar bli lugnare. Jag längtar nästan ihjäl mig efter sommarlov, trots att jag älskar Skansen! Jag skulle aldrig vara den personen jag är idag om jag inte hade gått på just den här skolan. Det är en fantastisk skola, härliga lärare som uppmuntrar en & ständigt nya chanser att utvecklas! Jag rekommenderar Skansen till alla. ;)

Det är inte bara sommarlov jag har och se fram emot, jag har även mycket annat exciting, speciellt i musik väg! Detta är mitt "musik schema" dom sista veckorna:

Niornas Melodifestival:
Min egna låt "Where I'm Suppost To Be"
Min & Vendelas låt "Crying Out My Heart(For You)"

Avslutning för niorna i aulan:
Cover på McFly's låt "No Worries"

Juniyran:
************* - en ny låt vi jobbar på, vi låter det vara en hemlis till vi ska spela ;)
Jailhouse Rock - låten vi spelade på senaste Samling på skansen & som blir detta års slutnummer! Hur exciting som helst!

Nu ska jag iallafall ner till Köpstaden en stund och fixa lite saker som jag behöver till helgen. Bloggar senare, kram!


...it's time to say goodnight

Har pluggat NO, men ska förmodligen sitta med det en stund till. Sedan ska jag bädda ner mig i min säng med en kopp te och kolla på "Just My Luck". :) Brings back so many memories! Jag, Malin och en av hennes killkompisar Markus åkte in och kollade på den när jag bara var 12. Och redan då tyckte vi att bandet(McFly) i filmen var både söta & bra. ;) Vet dock inte om Markus delade vår åsikt om dom söta killarna...

Sov så gott, allihopa!

 


Du sviker mig aldrig ;)

Tack, YouTube! :)

Jag har nästan lust att skriva en låt om det...fast det hade kanske är överdrivet? ;)

Juni inleds med...regn.




Hellooooooo.
Skolan var helt okej, skönt att komma hem. Får inte somna nu, ska försöka hålla mig sysselsatt. Jag måste plugga matte och packa inför helgen som kommer spenderas i Växjö. :)
Idag är det juni. 17 dagar kvar tills vi slutar! Man märker iallafall inte att det är juni, regnmolnen hänger hotfullt över himlen. Vad hände med solen? Oh well...we'll see. Ska nog gå & ta en glass nu. :)

Har börjat få konstiga kommentarer, så jag har fixat så jag godkänner kommentarerna innan dom postas på bloggen. Sorry, people! ;)



HÖRS SENARE.



RSS 2.0