Kyrkan (nästan) hela dagen. :)

Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
What is up? :) Tänkte att jag skulle share my day.

Åkte till kyrkan runt halv tio för att hjälpa till med konfirmanderna och sen stannade jag kvar efter för att ha möte med bandet inför MTM. :) Så jag kom hem runt...tre? Halv fyra. Something like that. :) Åt thai mat från det konstiga stället i Färjestaden istället för thai vagnen, som nu är borta. :( Usch, vad deprimerande. Thai vagnen var helt klart bäst! *snyft*

Anyways, nu sitter jag framför datorn när jag egentligen borde göra läxor(suprise, suprise!), men har verkligen ingen ork eller lust alls. Får förmodligen sätta igång ändå. Inte okej!

Massor med kramar,
Madde.


KOLLADE IGEN MASSOR AV LOVSÅNGER IDAG :)


Lyssnar just nu på;
Waking Up In Vegas - Katy Perry
- Awesome! :)

Ohmygosh.


Roadtrip

Hello!
Jag & pappa tog en liten roadtrip ut till Kosta idag. Eller Kosta Boda. Eller Boda. Vi körde fel ett antal gånger. x) Anyways, vi kom fram, åt köttbullar, letade efter nya Converse, köpte en tröja och jag har nu en åsikt om Kosta Outlet.
It ain't no Ullared! ;)

Men jag hittade en myströja som är en Kentucky College Football hoodie. Jag ville vara lojal mot Södern och köpte Tennessees tröja, men deras färg är typ skrikig orange...not so cute. Och Texas var i nån beige/brun/ler färg som inte heller såg särskilt bra ut. Så jag fuskade och köpte Kentuckys hoodie. Sorry, Nashville! Det fanns inga Converse där heller...så jag får väl leta inne i stan. Vill ha ett par bruna nu, tror jag. :) Eller gröna. Gosh, that'd be awesome. Riktigt gräsgröna!
Vi kom hem igen runt fyra och jag gick och hyrde Rent, en av dom bästa musikalerna någonsin. Älskar verkligen den filmen. Se den NU! Annars kittlar jag dig till du gråter. Oh yes, det är tortyr. Eller hur, Lottie? ;) Satte mig ner och skrev efter filmen. Det var länge sen nu...antar att jag har mycket att säga just nu.
Ska till kyrkan imorgon för gudstjänsten och konfirmanderna. Får träffa min manda. :) Efter det är det möte med bandet inför MTM. Busy, busy, busy. Dessutom måste jag fixa Psykologi-arbetet och SO-arbetet.
Massor med kramar!
Madde.



FREDAG.

Hello beautifuls. :)

Oh, gosh. Jag tror inte det finns någon som är mer lättad över att det är helg än jag. Usch. Konstig vecka. Konstig dag, fylld av nazister, droger & alkohol. Sounds lovely? Alltid. :)

Stannade kvar och träffade fina Sara. :) Vi fikade, drack te och pratade, pratade & pratade. Önskar jag kunde träffa henne oftare. <3 När vi hade fikat klart, tog jag en buss hem och begravde mig i sängen med mysig musik. Finns inget bättre sätt att fira helgen på. :)

Ska försöka vara duktig och blogga i helgen för alla mina tusentals läsare. HA!

Massor med kramar!
Madde.




JAG & SARA :)


Lyssnar just nu på;
Dum av Dig - Daniel Adams-Ray
- Kärlek! <3

On repeat;;

Bäst just nu, without a doubt.
Love Drunk <3
Two Is Better Than One <3
Heart Heart Heartbreak <3
She's Got A Boyfriend Now <3

m.m. :D

SHE'S BACK!

Trodde ni att det skulle hända? Nej. Trodde ni att det skulle hända? Nej. Hände det? JA!

OH MY GOSH!

Jag är tillbaka! And I'm very, very, very sorry för den extrema pausen. Det tog ett tag, men nu är äntligen Madde beväpnad med både ett fungerande internet och en fungerande kamera. :) Vilket betyder, att jag är redo att ta över världen.

I'll see you soon!

Massor med kramar,
Madde.



SÅ HÄR GLADA ÄR ALLA ÖVER ATT MADDE HAR BÖRJAT BLOGGA IGEN! :D

RSS 2.0