Har Du Hört Ryktet Om Morgans?

HANDLING;

Paul och Meryl är ett framgångsrikt par från New York som inte lyckats speciellt bra med att reperera sitt havererande äktenskap. Men när de blir ensamma vittnen till ett brutalt mord, beslutar polisen att gömma dem i Wyoming - tillsammans. Nu måste dessa till synes obotliga storstadsbor lära sig handskas med hårt väder, björnar, frisk luft och inte minst varandras sällskap för att klara livhanken.

KOMMENTAR;

Den här filmen var riktigt kul! Hugh Grant och Sarah Jessica Parker funkar utmärkt tillsammans och det är ganska tydligt att film crewet utnyttjade Hughs brittiska accent till skämt så mycket dom bara kunde. Dom spelade trovärdigt och verkar ha bra kemi. Vissa repliker var riktigt, riktigt roliga så plus till det!

Platsen som dom skickas till i Wyoming är väldigt "small town blandning med vilda västern", haha! Alla kör runt i pick-up trucks, har cowboy hats och är extremt trevliga och vänliga. I love it! Det tyckte jag dom gjorde väldigt genuint och trovärdigt. Jag vet ju såklart inte om det verkligen är så där...men dom fick mig att tro det. Vilket är hela poängen.

En sak som jag dock märkte...är det någon annan som har upptäckt att i nästan alla sina roller har Hugh Grant spelat en lite smått förvirrad engelskman som dock är charmig? Frågan är...spelar han den rollen så pass bra så alla vill att han ska spela så i alla filmer eller har han börjat välja en slags film och genre att medverka i? Han hyllas som en fantastisk skådespelare, vilket han är, men hur kommer det sig att han spelar samma roll i många filmer? Inte för det är något fel på det egentligen, det är ju upp till honom. Men gör det honom till en bra skådespelare? Att han inte utvecklas?

En rolig tillsats var assistenterna som aldrig kom överrens med ändå var kära. Kul att se att tjejen hade "övertaget" och var den tuffa i ett förhållande!

Minus för dåliga effekter när det gällde björn scenerna, men annars var filmen bra gjord. 4 av 5 stjärnor.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0